Logo rak text

Matters Group hjälper företag och organisationer att framgångsrikt integrera hållbar utveckling och samhällsfrågor i sin kärnverksamhet. Vi arbetar med strategiutveckling, riskhantering, innovationsprocesser, kommunikation och implementering. Vi arbetar nära våra kunders styrelse och ledning med frågor som är viktiga för såväl deras utveckling som för samhällets utveckling i stort.

Vi arbetar tillsammans med såväl stora företag som mindre nischade företag i olika branscher. Det kan röra såväl stora konsumentföretag med starka varumärken som mindre industriföretag inom cleantech. Vi arbetar både med tjänsteföretag och produktföretag och både i Sverige och utomlands.

Vi är ett litet bolag och arbetar nära samarbetspartners i nätverk. Vårt huvudkontor ligger i Gamla Stan i Stockholm.

Rekrytering

Matters Group befinner sig i en expansiv fas och trots att vi i dagsläget inte aktivt söker efter efter en specifik roll att tillsätta är vi ständigt intresserade av spontana ansökningar för framtida rekryteringar.

För spontana ansökningar ser vi gärna att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du är helst både analytisk och kreativ. Du är en skicklig kommunikatör såväl i tal som i skrift på svenska och engelska. Du har god administrativ förmåga. Tidigare konsulterfarenhet är meriterande, liksom om du har något års erfarenhet av arbete inom CSR/Hållbarhetsområdet. Du har utmärkta kunskaper i excel, powerpoint och word.

Du trivs i en miljö där det händer mycket och arbetsuppgifter skiftar mellan högt och lågt. Du delar ett engagemang för hållbarhets- och samhällsfrågor och du vill vara delaktig i att skapa förändring. Du har hög integritet, är strukturerad, ansvarstagande och har en stark egen drivkraft och initiativförmåga.

Välkommen med din ansökan eller dina frågor till angelica.malm@mattersgroup.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!